Welkom
Telefoon 06 -23 14 58 86
Volg ons
Top

Studiekeuze

  /    /  Studiekeuze

Studiekeuzetraject

Inhoud
Waarom ga je studeren?Je gaat studeren om later persoonlijk succes te ervaren. Veel geld wilt verdienen, de wereld wil verbeteren, mensen wil helpen, het beste uit je zelf wilt halen, beroemd wil worden of een combinatie van deze ambities.

Om dat persoonlijke succes te ervaren heb je een diploma nodig om toegang te krijgen tot die baan die dat succes mogelijk maken.

We weten allemaal; dat een studiekeuze is niet altijd makkelijk. Je vindt veel dingen leuk of juist helemaal niks. Er is een gigantisch aanbod en hoe ga je dan beginnen?

Om een passende studie te kiezen heb je zelfkennis nodig over jouw eigen passies, interesses en kwaliteiten. Hoe je het beste leert en wat jouw toekomstverwachtingen zijn. Ook kunnen financiën een rol spelen.

Dat betekent dat een goede zelfkennis het startpunt is van jouw route naar persoonlijk succes. Een studie die aansluit bij jouw verwachtingen en een helder doel geven meer plezier tijdens jouw studie. Hierdoor wordt het behalen van een diploma, jouw opstap tot het werk wat je ambieert realiteit!

Bij het studiekeuzetraject ga jij onder begeleiding aan de slag met jouw vraagstuk.

Opzet
Je start met een kosteloos intakegesprek, waarin we jouw doelen bepalen en je kan beslissen of je bereidt bent om samen aan de slag te gaan.

Het traject bestaat uit 3 à 5 gesprekken van 1 à 1,5 uur. Je krijgt voor elk gesprek opdrachten en vragen mee. Tijdens de gesprekken gaan we aan de slag met oefeningen, krijg je een spiegel voor gehouden, scherpen we jouw antwoorden aan en gaan we natuurlijk ook veel lachen.