Welkom
Telefoon 06 -23 14 58 86
Volg ons
Top

Werkdruk of werkgeluk?!

  /    /  Werkdruk of werkgeluk?!

Werkdruk of Werkgeluk?!

Resultaat
Je bent instaat om jouw werkdruk te signaleren en te benoemen. Je kan jouw energiegevers in het werk benoemen en kunt hierdoor de juiste keuzes maken hoe om te gaan met activiteiten/taken. Je ervaart meer energie en minder stress op het werk.

Inhoud
Deze training is voor iedereen die op het werk en privé druk en/of stress ervaart en meer energie/geluk wil ervaren. Je krijgt theorie aangeboden rondom werkdruk,  energiegevers en werkgeluk. Tijdens de training ontdek je hoe jij, in jouw persoonlijke situatie om kan gaan met werkdruk en weet je waar jij energie van krijgt. Je werkt aan meer werkgeluk en weet dit toe te passen in jouw eigen omgeving.

Thema’s

  • Werkdruk wat is het voor jou;
  • Hoe om te gaan met werkdruk en je invloed vergroten;
  • Werkenergie wat is het voor jou;
  • Hoe om te gaan met werkenergie en je geluk te vergroten;
  • Je rol kiezen richting geluk of werkdruk.

De manier hoe jezelf, jouw team, projectleden en organisatie meer geluk dan stress ervaren. Jouw werkdruk afneemt en jouw energie stijgt op momenten die er toe doen. Deze momenten van impact zijn vaak bepalend voor jou, jouw team en organisatie. Zij kunnen zelfs zorgen voor het volgende succes in jouw loopbaan.

In de huidige tijd is verandering een constante en is belangrijk om te doen waar je energie van krijgt/gelukkig van wordt.