Welkom
Telefoon 06 -23 14 58 86
Volg ons
Top

Over mij

  /  Over mij

Mijn naam is Barbara de Bruin. Al bijna 20 jaar help ik organisaties, hun medewerkers en privépersonen bij hun ontwikkeling en behalen van doelstellingen. Ik ben specialist op het gebied van in-, door- en uitstroom, opleiden en ontwikkelen, duurzame inzetbaarheid en in de dynamiek van de arbeidsmarkt.

Mijn aanbod
Werk is een groot deel van ons leven. Wie wil er niet met plezier naar zijn werk gaan en samen ambities waarmaken? Dat is de reden dat BB Energiek is ontstaan. Ik maak van jouw werk of organisatie graag een succes en draag graag mijn steentje bij aan het behalen van jouw doelstellingen.

Ik geef advies, lever een aanpak op en begeleid desgewenst de uitvoering daarvan. Ook bied ik trainingen, workshops en coaching aan. Organisaties maak ik wendbaarder; mensen veerkrachtiger. Energie, gedrag en prestaties zijn daarbij de sleutelwoorden.

Mijn ervaring
Naast mijn baan als adviseur arbeid en organisatie bij de gemeente Dordrecht. Waar ik ook rollen vervul als projectleider, vertrouwenspersoon, trainer en coach, zet ik graag mijn tanden in vraagstukken van anderen. Ik kan daarbij terugvallen op een ruime managementervaring in de uitzendbranche. Ook werkte ik bij de Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden in een P&O team voor 13 overheidsorganisaties. Ik trad op als HR-, organisatie- en loopbaanadviseur. In de rol van projectleider heb ik regionale projecten geleid o.a. op het gebied van: integriteit, duurzame inzetbaarheid, gesprekscyclus, leren en ontwikkelen en mobiliteit. Ik ben gewend mensen te trainen en te coachen om het beste uit zichzelf te halen. Tijdens mijn hele werkleven heb ik meerdere grote events mogen organiseren.

Mijn levensmotto?

“Alles waar je energie in steekt, is het waard om met aandacht te doen”.