Welkom
Telefoon 06 -23 14 58 86
Volg ons
Top

Teamcoaching

  /    /  Teamcoaching

Teamcoaching

Weten wie je bent, wat je wilt en wat je kunt is niet eenvoudig. Dat geldt ongetwijfeld ook voor jouw medewerkers. Wanneer komt hun talent het best tot zijn recht? Hoe vergroot je de toegevoegde waarde voor de organisatie? En hoe zorg je ervoor dat zij goed samenwerken in hun team? Medewerkers moeten elkaar kunnen begrijpen. Ze moeten hun eigen talent en dat van de ander weten te benutten. En elkaar kunnen aanspreken, als de samenwerking beter kan. Dat is in de praktijk vaak lastig. Wil je in jouw organisatie aan de slag met zelforganisatie dan is teamcoaching een must.

BB Energiek geeft inzicht
Medewerkers inzicht geven in hoe zij en hun teamleden in elkaar zitten, is de eerste stap naar succes. Teamcoaching van BB Energiek biedt in zo’n geval uitkomst.

We gaan met elkaar aan de slag op een talentgerichte manier. We brengen samen de gedragsvoorkeuren, leerstijlen, persoonlijke overtuigingen en dilemma in kaart. Met het team bepalen we vervolgens het teamdoel, dat uiteraard aansluit bij het organisatiedoel.

Met de Talent Motivatie Analyse (TMA) voor teams krijg je direct inzicht in de talenten en gedragsvoorkeuren van de teamleden. De teamanalyse maakt inzichtelijk wat een team motiveert en hoe de talenten van de teamleden zich daartoe verhouden.

En helpt bij het toepassen van nieuwe kennis en gedrag
Als de teamleden eenmaal inzicht hebben in elkaars talenten, voorkeursstijlen, motivatie en kwaliteiten, is het tijd om een gemeenschappelijke taal te creƫren. Ook maken we ieders gedrag bespreekbaar. Vooral deze stap zorgt voor prettiger verhoudingen en effectiever samenwerken in het team.

https://www.tma.nl/nl/instrumenten/team-assessment/

Meer instrumenten kunnen ingezet worden om inzicht in het team te krijgen. Zo ben ik o.a. ook gecertificeerd om te werken met de WerkEnergieAnalyse (WEA).