Welkom
Telefoon 06 -23 14 58 86
Volg ons
Top

Evenementen

  /    /  Evenementen

De organisatie van welk soort evenement dan ook is voor veel organisaties iets dat niet vaak voorkomt én iets dat extra werk kost naast de gewone werkzaamheden.

Het gebrek aan kennis en tijd is dan ook dan ook de voornaamste reden dat organisaties ons gedeeltelijk of geheel inschakelen.

Wij helpen organisaties met het leveren van de benodigde kennis om zelf een succesvol evenement te organiseren en wij ondersteunen organisaties bij een vlekkeloze uitvoering van hun evenement.

Kortom, wij ontzorgen u en regelen dat de organisatie professioneel en zonder ‘haast en vliegwerk’ verloopt.

Kijk hieronder met welk soort evenementen wij organisaties helpen.

 

Voorbeeld van bijeenkomsten zowel fysiek als digitaal:

  • Thema bijeenkomst; We kijken samen naar het thema, stemmen ideeën, werkvormen en doelen met u af.
  • Proeverij; we ontdekken samen waar uw medewerkers/klanten behoeften aan hebben en hoe we bewustwording kunnen creëren;
  • Seminar; Samen ontdekken we of een seminar past bij de ideeën, verwachtingen en dromen die u heeft t.a.v. het seminar onderwerp. Wat zijn kansen, of waar zit de pijn in het vakgebied?
  • Klant- en of relatie dag; We kijken samen naar het design van uw evenement, wat past bij de ideeën, verwachtingen en doelen die u heeft t.a.v. het event. Wat zijn kansen die te halen zijn bij het event design.
  • Jubileum; Hoe gaat u uw jubileum gestalte geven? Wordt het alleen een feestje of wilt u er een inhoudelijke component aan geven om zo de kennis en kunde van uw organisatie te etaleren?