Welkom
Telefoon 06 -23 14 58 86
Volg ons
Top

Persoonlijke ontwikkeling

  /  Persoonlijke ontwikkeling

Coaching

Hoe ga jij om met een lastige collega? Hoe ontwikkel ik mijzelf het beste? Hoe kan ik omgaan met werkdruk? Vind ik mijn werk nog uitdagend genoeg? Hoe wordt ik beter in mijn vak? Hoe word ik zichtbaar? Hoe houd je de touwtjes zelf in handen terwijl de omgeving steeds wat anders vraagt? Neem je eigen verantwoordelijkheid voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat geeft energie.

BB Energiek helpt onderzoeken
Onder begeleiding ga je aan de slag met jouw vraagstuk(ken). Je krijgt inzichten en handvatten om jouw ongewenste gedrag te veranderen en nieuw gedrag aan te leren.

En begeleid met energie
Als we jouw vraagstuk(ken) helder hebben en de prioriteiten bepaald, is het tijd voor de volgende stap. Niets is zo fijn als werken aan een resultaat op een manier die bij jou past. Als coach zet ik diverse technieken in om tot het gewenste resultaat te komen. Spiegelen, confronteren, prikkelen om uit je comfortzone te komen en stimuleren om nieuwe dingen te ondernemen. Stapsgewijs werken aan helder perspectief op een duidelijke en realistische manier. Na afloop van het traject kan je jouw ontwikkeling zelf verder vormgeven. Dat levert je meer plezier en misschien zelfs een betere gezondheid op.

Opzet
Het programma bestaat uit circa 5 a 7 gesprekken van maximaal 1,5 uur. Die je doorloopt in 4 maanden tijd. Je start met een kosteloos intakegesprek, waarin we jouw doelen bepalen en je kan beslissen of je bereidt bent om samen aan de slag te gaan. We sluiten af met een evaluatie.